Zahlavi

Podlehnete opravdu kvalitní reklamě ?
... aneb jak jsem vyhodil 10tis. Kč

Život člověka je plný příhod. Některé zážitky jsou vyjímečné. V takovém případě se autor "neudrží" a má potřebu se o svoje pocity podělit s okolím.
Přesně do tohoto stádia jsem dospěl během absolvování placeného kurzu
"S profíky v zádech".
Zvažujete-li, že se tohoto či podobného marketingového školení zúčastníte možná oceníte pár postřehů, které mohou hrát roli ve Vašem rozhodování. Mne kurz zatím naučil pouze to, že za svým cílem nechodí "v rukavičkách" a slova, která mají v normálním světě svůj přesný význam se ve světě marketingu překrucují a hranice mezi pravdou a lží je velmi, velmi nestálá a relativní.
 
toto je odkaz, kterému jsem se měl vyhnout

středa 9. prosince 2015

S profíky polopatě aneb jak Vás pobaví partička borců z Plzně Pavel Fara, Václav Krajňák a spol.

Když se sejde Genzer, Suchánek, Sokol a Chmela tak vznikne "Partička"- partička borců co Vám nic neslibují a pokud Vám vyhovuje jejich styl humoru, tak se příjemně pobavíte.


Když se sejdou borci jako Pavel Fara, Václav Krajňák a další - vznikne také partička - partička, která Vám pustí zdarma sérii perfektních videoprezentací viz. "Internet polopatě"

Na tomto blogu budu postupně publikovat 20 důvodů proč jsem neměl do kurzu Pavla Fary investovat ani korunu. Pokud Vás můj pohled na situaci zajímá sledujte, sdílejte ...


Pokud na tyto velmi profesionální prezentace začnete koukat, tak dříve či později velmi pravděpodobně získáte v Pavla silnou důvěru. Pavel má silnou schopnost zaujmout. Jeho vystupování je příjemné, přátelské a co je hlavní - přitáhne Vás obsah. Lze říci výborný obsah v ještě lepším balení v kombinaci s triky pro pozitivní "manipulaci" ve Vašem rozhodovacím procesu.

Pavel Vám celkem detailně představí svůj pohled na svět prodeje a marketingu. Poukáže na různé chyby,  svěří se se svým životním příběhem kdysi neúspěšného podnikatele, který jednoho dne začal dělat věci "JINAK" a od té doby se mu velmi daří.

Prozradí Vám, že to "JINAK" znamenalo spojit se s lidmi co ve svém oboru umí. Představí Vám Václava Krajňaka, Boba, Adama a Radka => tedy specialisty na obory SEO, PPC, FaceBook, email marketing a tvorbu webu.

V posledním videu dostanete nabídku placeného pokračování v kurzu "S profíky v zádech". Je Vám slíbeno pět 4 hodinových webinářů. Je Vám v rámci kurzu slíbeno plno dalších věcí a softwarových nástrojů v celkové katalogové ceně přes 70 000 Kč.

Bylo mi hned jasné, že takto širokou nabídku nikdy nevyužiji, ale PPC, FaceBook a email marketing byl pro mne tenký led a tak jsem zvažoval.

A když padl z úst Pavla slib - a teď cituji doslova z video materiálu Pavla Fary,
který můžete shlédnout zde - cituji část z 28 minuty 50 sekundy:
Staneme se vaším průvodcem na internetu na celý rok.  12 měsíců vás budeme držet za ruku a budeme vám pomáhat se vším kolem vašeho internetového motoru a jeho paliva.  Pokud by jste si tento balíček měli koupit na jeden rok stálo by vás to 23 880Kč

=> během série videoprezentací jsem Pavlovi začal velmi důvěřovat. Nabídka, že mne rok bude ochoten někdo kdo umí a zná učit a "vodit za ruku" a pomůže mi s internetovým podnikáním v kterém po roce pokusů nemám žádné výsledky ...
Tato nabídka bylo pro mne velmi přitažlivá.

Když Pavel celou svoji "show" dovršil seškrtáním katalogových cen a vše co prezentoval mi nabídl za cenu 10 000 Kč - bylo mi to hodně podezřelé, ale nakonec jsem zmáčknul Enter a kurz koupil.

Zvažoval jsem jak blog psát a protože mám kromě "Partičky" rád také detektiva Columba inspirovalo mne blog napsat stejným způsobem. Tedy "odzadu" - tj. rozbalit pointu hned na začátku a pak se po vzoru poručíka Columba pitvat detail za detailem v kvalitě kurzu "S profíky v zádech". Mám chuť předat čtenářům, kteří zvažují spolupráci s Pavlem informace, které jinak zažijí až po zaplacení na vlastní kůži. A jsem si jist, že pokud bych měl podobný blog k dispozici já, tak bych do kurzu Pavla nikdy neinvestoval.

Co veselého jsem tedy s partičkou Fara, Krajňák a spol. zažil ?

Když jsem absolvoval všechny webináře placeného kurzu udělal jsem pro náš eshop PPC kampaň na školní aktovky. Na profíky z Plzně, kteří mi slibovali 12měsíců "držení za ruku" jsem poslal email s prosbou o kontrolu zda jsem něco neudělal špatně.

Vrátil se mi email a bylo mi nabídnuto, že za 800Kč/hod. to po mne rádi překontrolují.

V další prosbě jsem konstatoval, že náš FaceBook je celkem mrtvý. Ačkoliv se manželka rok FaceBooku věnuje tak máme cca. 200 fanoušků a z placené reklamy jsme nikdy nic nedokázali vytěžit. Ptal jsem se co mám udělat, že fakt nevím.

Václav Krajňak mi odpověděl ve zkrácené verzi asi toto:

Na webináři jsem popsal 20 možností s příklady.  Vaše cílovka je na FaceBooku jsem si na 100% jist, že to bude fungovat. Kampaň Vám vymýšlet nemůžeme moje ceny jsou 50 000 Kč a výše.


Upřímně řečeno nějak to vše dohromady moje hlava neuměla pobrat. Za sebe říkám, že konkrétně pro mne je kurz a celá zkušenost s Pavlem Farou velké zklamání
Rozhodně nemám ani náznak pocitu, že mne Pavel vodí za ruku, tak jak sliboval. Oproti tomu pociťuji silnou bolest v zadní partii těla - jako by mne někdo nakopal.
A protože se člověk vždy alespoň něčemu přiučí. Tak přichází dle pravidel marketingu a blogu výzva k akci !

Pavle, Václave - jste férový chlapi ?
Stojíte si za svým názorem ?  

Dejte mi souhlas a já zde zveřejním celou naši korespondenci z které cituji.

Pavle dovol mi umístit citované "náborové" video na tento blog.

A pro čtenáře mám také výzvu. Vyplň hlasovací anketu na pravé straně této stránky.

Dej palec a sdílej !  Přidej se do mojí skupiny facebook skupiny "s profiky na lopate",
nebo sleduj komunitní stránku  Facebook s profíky v zádech 

... a hlavně si kup něco u nás na eshopu  :-)

1 komentář:

  1. Nikdo z těchto lidí ve skutečnosti žádný dobrý specialista neni. Stačí si trošku zagooglit a viděl byste...že nic nevidíte. Je to jen klasická česká infoproduktová past, která vám možná znechutí na chvíli online marketing.

    OdpovědětVymazat